Budapest-Parksafe580.jpg
Youtube Logo

YOUTUBE INHOUD ACTIVEREN

Ja, ik wil inhoud van Youtube zien. Ik stem ermee in dat hierdoor mijn persoonsgegevens worden doorgestuurd naar de exploitant van het portaal waarvan de inhoud afkomstig is zodat hij mijn gedrag kan analyseren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.

Accepteer
Budapest-Parksafe580.jpg

Franklin Parkohóláz / Budapest, Hongarije / Parksafe 580

Integratie in de structuur: Parksafe voor de openbare parking "Franklin Parkolóház", Reáltanoda utca 5., Boedapest, Hongarije.

Het idee om 200 openbare parkeerplaatsen te creëren op een oppervlakte van 300 vierkante meter aan de buitenzijde van een monumentaal gebouw, als onderdeel van een renovatieproject, werd erkend met de EPA Award 2009, uitgereikt door de European Parking Association. State-of-the-art technologie leidt de bestuurder door de automatische stadsparkeergarage. Tickets en slagbomen zijn een vertrouwd gezicht en vergemakkelijken het parkeerproces. Elektronische borden vertellen de bestuurder naar welke ingangspoort hij of zij moet rijden. Camera's registreren een afbeelding van de kentekenplaat, zodat de auto gemakkelijk kan gevonden en opgehaald worden uit een van de vier torens, zelfs als het ticket verloren is gegaan.

PROJECTPLANNEN