Youtube Logo

YOUTUBE INHOUD ACTIVEREN

Ja, ik wil inhoud van Youtube zien. Ik stem ermee in dat hierdoor mijn persoonsgegevens worden doorgestuurd naar de exploitant van het portaal waarvan de inhoud afkomstig is zodat hij mijn gedrag kan analyseren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.

Accepteer

Haifa / Haifa, Israel / Combilift 543

Hoogwaardige parkeerplaatsen voor in total 148 personenwagens verschaffen de Combiliften en Parkeerliften van de parkeerplaatsspecialisten WÖHR bij een uitdagend woonproject in de Israëlische havenmetropool Haifa.

Met veel bochten slingert de Habiba Reichstraat in het zuiden van Haifa zich door dicht bebouwde wijken omhoog naar twee langgerekte nieuwbouwblokken. Hier, op de helling tussen rotsen en dichte bomen, zijn in twee blokken van tien verdiepingen luxe woonruimte gecreëerd voor de bewoners van de bruisende universiteitsstad. Omdat de dichte bebouwing van de exclusieve wijk en het sterk geprofileerde terrein slechts weinig parkeerruimte bied rond de gebouwen, werd de ondergrondse parkeergarage in de kelder op maximale ruimtegebruik geoptimaliseerd. Dit werd mogelijk gemaakt door “German Engineering“ van WÖHR, de specialisten uit Friolzheim voor parkeerdichtheid.

 

Parkeren op drie verdiepingen op slechts één parkeerniveau

Om optimaal gebruik te maken van het parkeerniveau in de onderbouw, die deels ondergronds is, kozen de planners voor een combinatie van mechanische WÖHR Parkeerliften en halfautomatische WÖHR Combilift-modules. Op deze manier konden onder de gebouwen in totaal 148 parkeerplaatsen gecreëerd worden. Zeven WÖHR Combiliften 543 in verschillende moduleroosters maken het parkeren op in totaal drie niveaus mogelijk. Daar waar de geometrie van de ruimte het gebruik van Combiliften niet toeliet, werden mechanische WOHR-Parkeerliften van het model 405 en 450 geïnstalleerd met telkens twee parkeerniveaus. Hierbij werden enkele en dubbele systemen met platformbreedtes van 270 tot 570 cm toegepast. „Bij dit object betaalde de hoge mate van planningsflexibiliteit zich uit in de maatvoering van de WÖHR Parkeerliften“, verheugt zich Marketingsleider Ferhart Niepelt.

 

Eenvoudig inparkeren en handig in gebruik

De voertuigoverdracht vindt plaats bij de Combliften op maaiveldniveau op het midden van de drie parkeerniveaus. Na het activeren van het proces inparkeren door de gebruiker, verplaatst het automatische rangeersysteem het voertuig hetzij horizontaal naar een vrije plaats of transporteert deze naar de tegenoverliggende of de in het ondergrondse verborgen parkeerniveau. De auto's zijn tijdens het rangeren veilig achter deuren beschermd, pas nadat het verplaatsingsproces is beëindigd gaan de deuren weer open. De bediening van der Combiliften vindt eenvoudig plaats via afstandsbediening, chip of Smartphone-app. De mechanische parkeerliften zijn hefinrichtingen met platformen voor elk één of twee voertuigen, waarbij de gebruiker zelf de gewenste parkeerplaats aanstuurt. Het verhogen en verlagen geschiedt met een sleutel.

 

Productspecificaties:

  • 7x Combilift 543 2,0
  • 1x Parklift 450 D 2,0
  • 1x Parklift 450 E 2,0
  • 13x Parklift 405 E 2,0
  • 6x Parklift 405 D 2,0
  • In totaal 148 parkeerplaatsen
  • Platformbreedtes bij enkel systemen tot max 270 cm
  • Platformbreedtes bij dubbel systemen tot max 540 cm
  • Gewicht voertuig max. 2,0 t

Technical informations Technische informatie

Productinformatie