Youtube Logo

YOUTUBE INHOUD ACTIVEREN

Ja, ik wil inhoud van Youtube zien. Ik stem ermee in dat hierdoor mijn persoonsgegevens worden doorgestuurd naar de exploitant van het portaal waarvan de inhoud afkomstig is zodat hij mijn gedrag kan analyseren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.

Accepteer

Kiryat Motzkin / Kiryat Motzkin, Israel / PARKLIFT 440/405

Voor een nieuw hoogbouwcomplex in Kiryat Motzkin, een exclusieve woonwijk ten noorden van Haifa, leverde en installeerde de parkeerspecialisten van Friolzheim WÖHR mechanische parkeerliften voor in totaal 178 parkeerplaatsen voor voertuigen.

Kiryat Motzkin bevindt zich aan de Middellandse zeekust ten noorden van Haifa. Aan de Ofra Haza Street wordt momenteel een nieuwe woonwijk met hoogbouw gebouwd. Vooral jonge stellen en gezinnen uit de bruisende, economisch sterke agglomeratie rond Haifa zouden hier moeten wonen. Voor deze uiterst mobiele doelgroep moest een passende parkeerruimte worden gecreëerd; uiteraard rekening houdend met de hoge bebouwingsdichtheid in Israël.

 

Handmatige WÖHR Parkeerliften breiden parkeerruimte uit

In het indrukwekkende gebouwensemble werd een moderne parkeergarage geïntegreerd. Naast conventionele parkeerplaatsen zijn er nu ook 47 mechanische parkeerliften te vinden van de wereldleider Friolzheim WÖHR voor parkeerdichtheid. Waar op conventionele wijze slechts 89 auto's konden parkeren, staan nu 178 parkeerplaatsen voor voertuigen op twee parkeerniveaus ter beschikking. Hier werd vooral gebruikt gemaakt van de WÖHR Parklift 440 als enkel of dubbel systeem met platformbreedtes tussen 260 en 540 cm. Daar, waar om bouwkundige redenen een lagere inbouwhoogte nodig was, is gekozen voor twee parkeerliften uit de serie 405. Bij deze vindt het inrijden plaats in het onderste niveau met een stijgingspercentage van 14 procent. De hellingshoek vermindert de inbouwhoogte weer aanzienlijk in vergelijking met het model 440. Dankzij een maximale platformbelasting van 2.000 kg heffen de WÖHR Parkeerliften ook zware SUV's probleemloos in de hoogte. Het verhogen en verlagen van de platformen vindt handmatig plaats door de gebruiker en wordt door een gemeenschappelijke sleutel geautoriseerd.

 

Productspecificaties:

  • 1x Parklift 405 E 2,0
  • 1x Parklift 405 D 2,0
  • 8x Parklift 44 E 2,0
  • 39x Parklift 440 D 2,0
  • In totaal 178 parkeerplaatsen
  • Voertuighoogten 200 cm
  • Platformbreedtes enkel systeem tot max 270 cm
  • Platformbreedtes dubbel systemen tot max 540 cm
  • Gewicht voertuig 2,0 t