Youtube Logo

YOUTUBE INHOUD ACTIVEREN

Ja, ik wil inhoud van Youtube zien. Ik stem ermee in dat hierdoor mijn persoonsgegevens worden doorgestuurd naar de exploitant van het portaal waarvan de inhoud afkomstig is zodat hij mijn gedrag kan analyseren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.

Accepteer

Ra'anana / Ra'anana, Israel / PARKLIFT 440/411

Als het gaat om in korte tijd kostenbesparende extra parkeerruimte te winnen, zijn de parkeerliften van de firma WÖHR uit Friolzheim de eerste keus. In het Israëlische Ra’anana ontstonden in korte lever- en bouwtijd voor een technologiepark 354 nieuwe parkeerplaatsen voor personenauto's.

Het Ra’anana High Tech Park is een modern kantoor- en industriecomplex in de stad Ra’anana niet ver van Tel Aviv. Hier komen innovatie en ondernemerschap samen: Tal van internationale bedrijven werken onder meer aan duurzame technologieën voor de toekomst. Geen wonder dat Ra’anana als "groene” stad geldt met hoge levenskwaliteit.

 

Uitbreiding parkeerruimte zonder aantasting gebied

Bewust omgaan met schaarse middelen is hier alomtegenwoordig. Een bijzonder schaarse hulpbron is parkeerruimte: Omdat de drie verdiepingen tellende parkeergarage van het High Tech Park uit zijn voegen barstte, besloten de eigenaren om in de bestaande ruimtes met hulp van de WÖHR Parkeerliften extra parkeerruimte in de hoogte te creëren; grotendeels zonder grote structurele veranderingen! In de beide bovenste parkeerniveaus werden twee mechanisch afhankelijke parkeeroplossingen geïnstalleerd, namelijk 6 WÖHR Parkeerliften 411 en 100 WÖHR Parkeerboxen 401. Voor het laagste parkeerniveau is gekozen voor 47 mechanische WÖHR 440 Parkeerliften met putverlaging in enkele en dubbele uitvoering.

 

Afhankelijk parkeren, gunstig parkeren

Parklift 411 en Parkbox 401 zijn afhankelijke parkeersystemen. Dat betekent, dat het onderste niveau vrij moet zijn voor het verlagen van het bovenste parkeerniveau. Dit maakt het herparkeren enigszins wat complexer, maar een put is niet nodig. De modulen worden eenvoudig op de aanwezige betonnen bodem verankerd. Elke Parklift 411 en elke Parkbox 401 neemt steeds twee voertuigen mee. Door de eenvoudige constructie kan het ook buiten worden gebruikt, hoewel dit in Ra'anana niet werd gedaan.

 

Parklift 440: De keuze als naar beneden lucht is

Voor de laagste parkeerlaag 3 zijn verschillende varianten van de WÖHR Parklift 440 gebruikt. Hierbij gaat het om mechanische, horizontale berijdbare parkeerliften met twee niveaus. In tegenstelling tot de hierboven genoemde modellen kan een Parklift 440 ook verhoogd of verlaagd worden, als er al voertuigen op beide niveaus zijn. Op verzoek van de bevoegde gebruiker gaat de parkeerlift omhoog of omlaag, zodat deze horizontaal op de afdekplaat of op het lagere niveau kan worden geparkeerd. Of het nu eenvoudig of comfortabel is, oplossingen voor parkeergarage van WÖHR bieden voor elke behoefte de juiste oplossing.

 

Productspecificaties:

  • 6x Parklift 411 E 2,0
  • 100x Parkbox 401
  • 23x Parklift 440 E 2,0
  • 24x Parklift 440 D 2,0
  • In totaal 354 parkeerplaatsen
  • Platformbreedtes enkel systemen tot max 240 cm
  • Platformbreedtes dubbel systemen tot max 480 cm
  • Gewicht voertuig max. 2,0 t