Youtube Logo

YOUTUBE INHOUD ACTIVEREN

Ja, ik wil inhoud van Youtube zien. Ik stem ermee in dat hierdoor mijn persoonsgegevens worden doorgestuurd naar de exploitant van het portaal waarvan de inhoud afkomstig is zodat hij mijn gedrag kan analyseren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.

Accepteer

RAMAT HASHARON / RAMAT HASHARON, Israel / PARKLIFT 405/461

Verlaag en overrijdbare parkeerplaatsen in het toegangsgebied van een ondergrondse garage? Een gemakkelijke oefening voor de flexibele WÖHR parkeerliften. Gebruikt werden de "Undercover parker" nu op een exclusief bouwproject in Ramat haSharon, Israël, ten noordoosten van Tel Aviv.

In een felbegeerde woonwijk in het zuidwesten van Ramat haSharon staat het luxueuze gebouw Moriah 8, dat van buiten al indruk maakt met zijn baanbrekende architectuur. Voor de ondergrondse garage waren naast de conventionele parkeerplaatsen extra slimme oplossingen vereist voor de optimale benutting van de verkeersgebieden. Drie mechanische parkeerliften van WÖHR zorgen hier voor innovatieve “ervaringen” met parkeren.

 

Uit het zicht – van de weg

Gebruikt werden twee verschillende mechanische parkeersystemen van WÖHR: Twee parkeerliften type 461S met put bieden plaats voor in totaal drie voertuigen. In neergelaten toestand kan de afdekplaat worden bereden en wordt in het ene geval als parkeerplaats en in het andere geval als doorvoer naar andere conventionele parkeerplaatsen gebruikt. Op verzoek van de bevoegde gebruiker wordt de afdekplaat van de Parklift 461 omhoog gebracht. Uit de put hieronder beweegt de onderste parkeerplatform omhoog en is in de eindpositie horizontaal te berijden.

 

Bij de toegang van de ondergrondse parkeergarage werd extra een compacte parkeerlift van het type 405D voor twee verlaagbare parkeerplaatsen met hellende putingang geïnstalleerd. In neergelaten toestand kan de parkeerlift overreden worden, de hieronder geparkeerde voertuigen zijn ten alle tijde perfect beschermd tegen vocht of vuil van de bovenlangs rijdende auto's. Dat is eersteklas parkeerefficiëntie!

 

Productspecificaties:

  • 2x Parklift 461 E 2,0
  • 1x Parklift 405 D 2,0
  • In totaal 4 parkeerplaatsen
  • Voertuighoogten tot max 200 cm
  • Platformbreedtes enkel systeem tot max 270 cm
  • Platformbreedtes dubbel systeem 540 cm
  • Gewicht voertuig max. 2,0 t