Orchard Road / Singapore / MULTIPARKER 740

De inwoners van Singapore houden van hun auto's. Veilig en schoon parkeren in plaats van benauwde parkeergarages.

268 Orchard Road is ontworpen door Raymond Woo & Associates Architects, een lokaal architectenbureau. Het nieuwe gebouw staat te midden van een consumentenmekka tussen Bideford Road en Cairnhill Road. Het twaalf verdiepingen tellende staal- en glasgebouw herbergt elegante winkels van Dior tot Armani, van Hermès tot Chanel en restaurants, en op de bovenste verdieping ontvangt een exclusieve private bank haar klanten.

Met de Multiparker 740 was WÖHR in staat om een overtuigend, ruimte-optimaliserend alternatief te bieden, dat aansluit bij het indrukwekkende totaalconcept van het gebouw.

In totaal werden 62 parkeerplaatsen in een hoge stelling in het achterste gedeelte van het gebouw gecreëerd. Een bijzonder kenmerk van deze parkeeroplossing is de afgesloten parkeerplaats tussen de vierde en achtste verdieping. De acht parkeerlagen met vier opeenvolgende parkeerrijen zijn toegankelijk via een 25 m hoge lift aan de zijkant van het gebouw. De volautomatische hoogbouwtechniek vereist dat de auto's op een draaiplatform met geïntegreerde parkeerpallet worden gereden, waarop ze vervolgens geparkeerd worden. De parkeerplaatsen kunnen zowel door klanten als door het publiek gebruikt worden.

 

Systeemgegevens:

  • WÖHR Multiparker 740 - 62 parkeerplaatsen
  • Totale parkeerruimte ong. 242m².
  • Parkeerplaats per plaats ong. 3,9 m²
  • Minimale toegangstijd ong. 120 sec.
  • Maximale toegangstijd ong. 170 sec.
  • Gemiddelde toegangstijd ong. 145 sec.
  • Parkeerplaats capaciteit ong. 29 auto/uur

Vraag uw gratis exemplaar van "Parken³" aan, e-mail naar info@woehr.de.

PROJECTPLANNEN