JURIDISCHE INFORMATIE

STROBBE MOBILITY SOLUTIONS BV
BE 8870 Izegem


T. +32 (0)51 92 09 08
M. info@parkeersystem.be
www.parkeersystem.be

Algemeen directeuren:

Bevoegde rechtbank AG Mannheim HRB 728848
Maatschappelijke zetel: Friolzheim, Ölgrabenstr. 14
BTW-nr.: DE146018020

Verantwoordelijke vertegenwoordiger: WÖHR Autoparksysteme GmbH

Voertuigschetsen © creativ collection Verlag GmbH/www.ccvision.de


DISCLAIMER


1. AANSPRAKELIJKHEID VOOR CONTENT


Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen content op deze pagina's volgens § 7, alinea 1 van de TMG (Duitse Telemedia Wet) en volgens de algemene wetgeving. Volgens §§ 8 tot 10 van de TMG zijn wij als dienstverleners echter niet verplicht om overgedragen of opgeslagen buitenlandse informatie te controleren of omstandigheden te onderzoeken die op een illegale activiteit kunnen wijzen.

Verplichtingen om de gebruikte informatie te verwijderen of blokkeren volgens de algemene wetten blijven hierbij onaangetast. Een respectieve aansprakelijkheid is evenwel slechts mogelijk vanaf het tijdstip waarop wij kennis krijgen van een concrete schending. Indien er schendingen vastgesteld worden, zullen wij dergelijke links dan ook onmiddellijk verwijderen.

 

2. AANSPRAKELIJKHEID VOOR LINKS


Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden waarover wij geen zeggenschap hebben. Om deze reden kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor deze vreemde content. Het is de respectieve leverancier of beheerder van de sites die verantwoordelijk is voor de content van de gelinkte sites. Op het moment dat de links naar de gelinkte websites geplaatst werden, werden ze gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen. Op het moment dat de link gecreëerd werd, werd er geen illegale inhoud ontdekt.

Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte sites is echter niet mogelijk zonder een concrete aanwijzing voor een wetsovertreding. Indien er schendingen vastgesteld worden, zullen wij dergelijke links dan ook onmiddellijk verwijderen.

 

3. AUTEURSRECHT


De door de beheerder van de site op deze webpagina's gecreëerde content en werken zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Er is een schriftelijke toestemming van de respectieve auteur en/of opsteller vereist voor de reproductie, bewerking, verspreiding en elk soort gebruik dat verder gaat dan hetgeen toegestaan is op grond van het auteursrecht. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik.

Indien de inhoud van deze site niet door de sitebeheerder gemaakt is, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Met name de inhoud van derden wordt als zodanig gekenmerkt. Mocht u zich toch bewust worden van een schending van het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons daarvan in kennis te stellen. Indien er schendingen vastgesteld worden, zullen wij dergelijke links dan ook onmiddellijk verwijderen.