BEDRIJFSPROFIEL

WÖHR ontwerpt, bouwt en installeert ruimtebesparende parkeersystemen sinds 6 decennia. Ons familiebedrijf biedt de grootste variatie aan eigen producten wereldwijd - gaande van traditionele dubbele systemen tot grootste automatische parkeersystemen met 1000 of meer parkeerplaatsen. Vandaag wordt onze technologie meer dan ooit toegepast. Stijgende verstedelijking en het tekort aan bouwgrond vragen intelligente parkeeroplossingen zodat een zo groot mogelijk aantal parkeerplaatsen op de kleinst mogelijke oppervlakte kunnen gerealiseerd worden, met behoud van het karakter van de stad.

De kern van WÖHR's compententie ligt in het creëren van een klantspecifieke en projectspecifieke oplossing dat de duurzaamheid in parkeren verhoogt. Want hoe compacter onze parkeeroplossingen, hoe meer ruimte er kan gereserveerd worden voor publieke en groene ruimtes. Onze verkoopsnetwerk, verspreid over meer dan 60 landen, helpt ons om de aanvragen van de klanten te beantwoorden, met de grootste geloofwaardigheid. WÖHR is de ideale partner voor intelligent, duurzaam, en kostenbesparende parkeeroplossingen.

Wir verdichten Parkraum.

Luchtfoto van de bedrijfslocatie te Friolzheim, Duitsland

GROEN PARKEREN

Door onze internationele projecten legt Wöhr het accent op 'groen parkeren'. Het bestaan van parkeerplaatsen op een gereduceerde oppervlakte, maakt het mogelijk om niet meer te moeten zoeken naar een geschikte parkeerplaats, met als gevolg een verminderde CO2 uitstoot in stadscentra, en de mogelijkheid tot meer groene ruimtes. Gevolg: minder stress en een verhoging van de kwaliteit van het leven.

We hebben de perfecte oplossing voor u, toch als het gaat over wagens of fietsen parkeren.

Platzsparend Parken, Flächenschonend Parken, weniger Emission, Nachhaltigkeit, Umweltfreundlich.
GROEN PARKEREN - individuele parkeeroplossingen

Quality Made in Germany

WÖHR produceert in Duitsland en hecht heel veel belang aan kwaliteit. Onze productie gaat door in 8 werkhallen over een oppervlakte van ongeveer 12000m², is uitgerust met een machinepark voor lasering, ponsen, plooien, buigen en lassen.

Laser, Schweißroboter, Stanz- und Nibbelmaschinen, Gesenkbiegepressen, CNC-Fräsen u.v.m.
Het hoogst efficiënt, digitaal opslagsysteem voor een optimale omlooptijd

Steeds beter met systeem

In de automobielindustrie zijn kwaliteitsmanagementsystemen sinds vele jaren standaard. Ook Wöhr werkt sinds 1997 met een gecertificeerd QM-systeem. Regelmatige audits zorgen daarvoor, dat ze steeds voldoen aan de vereisten. Momenteel wordt de spreekwoordelijke WÖHR kwaliteit beheerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015.

Laser, Schweißroboter, Stanz- und Nibbelmaschinen, Gesenkbiegepressen, CNC-Fräsen u.v.m.

OTTO WÖHR FOUNDATION

Doe het goed en praat erover. Alleen dan kan de goede daad iemand vinden die bereid is het te imiteren, geïnspireerd om ook actie te ondernemen. De aandeelhouders van WÖHR Autoparksysteme GmbH (voorheen Otto Wöhr GmbH) kwamen in actie door het algemeen slechtere onderwijs van kinderen en kwamen in 2008 samen om de Otto Wöhr Foundation op te richten. Uitgerust met een stichtingskapitaal van 50.000 euro, is het hoofddoel het ondersteunen van het onderwijs aan kinderen en adolescenten.

In samenwerking met de directeuren van de basisscholen van Friolzheim, Wimsheim en Mönsheim in de directe nabijheid van het hoofdkantoor, evenals met de middelbare school Realschule in Heimsheim, biedt de stichting intensieve ondersteuning door geschoolde therapeuten, in het bijzonder aan leerlingen met taalproblemen, lezen, spelling en wiskunde. We nemen maatschappelijke verantwoordelijkheid en streven ernaar onze kinderen en jongeren te versterken voor de toekomst en hen duurzaam te ondersteunen. De bijdrage van Otto Wöhr Foundation is strikt financieel. De te ondersteunen leerkrachten en leerlingen worden gekozen door de directeurskantoren in de scholen.