WÖHR AUTOPARKSYSTEME GMBH- EEN VAN DE INTERNATIONALE LEIDENDE FABRIKANTEN VAN RUIMTEBESPARENDE PARKEERSYSTEMEN

Wij zijn experts in de ontwikkeling, productie en installatie van intelligente en technologisch hoogwaardige parkeersystemen voor auto's en fietsen. Onze projecten met mechanische, halfautomatische en volledig automatische parkeersystemen zijn uniek en bevinden zich in de mooiste steden ter wereld, overal waar ruimte schaars is en compacte parkeeroplossingen nodig zijn.

De Parkeerlift-serie is een van onze mechanische parkeersystemen. Hier staan ​​auto's op twee of drie parkeerlagen boven elkaar gestapeld. Enkele units zijn voor twee auto's elk, dubbele units zijn voor vier of zes parkeerplaatsen elk. Bovendien worden parkeerplaatsen beschikbaar gesteld met behulp van mechanische parkeerplatforms en draaiplateaus van WÖHR- die in de lengte kunnen worden gedraaid of verschoven.

Door dichter bij elkaar te stapelen en te verplaatsen, maken semi-automatische parkeeroplossingen, zoals Combilift en Combiparker, het mogelijk om parkeerplaatsen voor maximaal 31 multi-size voertuigen per parkeerplaats in één parkeersysteem in te richten. Slimparker en Crossparker werken volgens hetzelfde principe. Deze systemen bevinden zich ondergronds, waardoor de oprit aan de oppervlakte vrij blijft voor voertuigen. Volautomatische parkeersystemen maken up-to-date probleemoplossingen en compact parkeren in dichtbevolkte stadscentra mogelijk.

In volautomatische systemen, zoals de Levelparker, Parksafe en Multiparker, komt de "Parkeerplaats naar de bestuurder" - het is dan niet nodig om op zoek te gaan naar de auto. De transferzones maken het in- en uitstappen gemakkelijk en besparen de gebruiker de moeite van ingewikkeld manoeuvreren. Een verticale lift brengt de auto's op parkeerplatforms over in het reksysteem. Als zodanig worden ze veilig geparkeerd en blijven ze onaangeroerd. Met geautomatiseerde parkeeroplossingen kunnen honderden voertuigen worden geparkeerd in torens of high-rack systemen op verschillende parkeerniveaus.

Het automatische Bikesafe parkeersysteem bergt fietsen en e-bikes zowel veilig als compact op in een toren-, schacht- of mixversie. Alle Stackparkers en Liftparkers kunnen worden gebruikt in enkele, geprefabriceerde, ondergrondse en bovengrondse garages en in garagesystemen.

POPULAIRE PRODUCTEN

PARKLIFT 450

De nieuwe Parklift 450 is ontworpen om zijn voorganger, de Parklift 440, te vervangen. De voordelen van dit nieuw ontwikkelde systeem liggen in de kleinere installatieafmetingen, terwijl de afmetingen van het voertuig ongewijzigd blijven.

RECENTE PROJECTEN