Youtube Logo

YOUTUBE INHOUD ACTIVEREN

Ja, ik wil inhoud van Youtube zien. Ik stem ermee in dat hierdoor mijn persoonsgegevens worden doorgestuurd naar de exploitant van het portaal waarvan de inhoud afkomstig is zodat hij mijn gedrag kan analyseren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.

Accepteer

Kameha / Düsseldorf, Duitsland / MULTIPARKER 740

Uitstekende residentiële vormgeving langs de Schlossufer Rijnoever in Düsseldorf.

Kameha-Residence Düsseldorf
Architects: tecARCHITECTURE, 8272 Ermatingen, Zwitserland


Projectmanagement: LH&E Group, 8272 Ermatingen, Zwitserland
Parkeersysteem voor auto’s: WÖHR Multiparker 740

De Lifestyle Hospitality & Entertainment Group is een succesvol hotelmanagementbedrijf met internationale lifestylehotels, luxe resorts, gestileerde particuliere woningen en eersteklas evenementgastronomie. Door de implementatie van de bekende vier pijlers van de projectmanagementstrategie (ontwerp en architectuur, uitmuntende service, retraite en vieringen, toekomstige levensvatbaarheid en technologie) heeft de LH&E Group met succes het uitstekende merk "Kameha" gepositioneerd, dat vervolgens een aantal nationale en internationale uitmuntendheidsprijzen heeft ontvangen.

De Kameha Residence in Düsseldorf vormt een ander belangrijk hoogtepunt in de projectlijst van de LH & E Group. Ontworpen en gebouwd met veel liefde voor detail op een bruto vloeroppervlakte van ongeveer 13.000 vierkante meter, bieden de 59 buitengewone appartementen in de typische Kameha stijl eersteklas diensten en voorzieningen.

De diensten van de luxueuze designresidentie kunnen niet anders dan comfortabele parkeerfaciliteiten voor snel en veilig parkeren van voertuigen omvatten. De architecten kozen daarom voor het automatische parkeersysteem Multiparker 740 van WÖHR, dat 98 ondergrondse parkeerplaatsen biedt, die beheerd worden via een set van twee ingangs- en uitgangsplatforms voor voertuigen.

 

Systeemgegevens:

  • 2x Multiparker 740 - 98 parkeerplaatsen
  • Totale parkeeroppervlakte ong. 708 m²
  • Parkeerplaats per plaats ong. 7,2 m²
  • Totaal parkeervolume ong. 4.815 m³.
  • Parkeervolume per plaats ong. 49 m³.
  • Minimale toegangstijd ong. 105 sec.
  • Maximale toegangstijd ong. 240 sec.
  • Gemiddelde toegangstijd ong. 165 sec.
  • Parkeercapaciteit ong. 50 auto's per uur

Vraag uw gratis exemplaar van "Parken³" aan, e-mail naar info@woehr.de.

PROJECTPLANNEN