Jaffa-Tel-Aviv.jpg
Youtube Logo

YOUTUBE INHOUD ACTIVEREN

Ja, ik wil inhoud van Youtube zien. Ik stem ermee in dat hierdoor mijn persoonsgegevens worden doorgestuurd naar de exploitant van het portaal waarvan de inhoud afkomstig is zodat hij mijn gedrag kan analyseren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.

Accepteer
Jaffa-Tel-Aviv.jpg

Jaffa / Tel Aviv, Israel / PARKEERLIFTEN, PARKING PLATFORM, DRAAITAFELS

Renovatie en uitbreiding van een Armeense kerk met 20 parkeerplaatsen op Parklift 313, 402 en 440, incl. Parking Platform 504 en 2 draaitafels 505.

Tweeëntwintig luxe-appartementen werden ingericht in een gebouwencomplex van de 800-jaar oude Armeense kerk in het historische Jaffa. Twintig parkeerplaatsen werden op maat gebouwd in een erg kleine ruimte in de oude gewelven en zijn in een gestapelde configuratie toegankelijk met behulp van een draaitafel en transportplatform. De beschikbare verticale ruimte in de gewelfnissen werd gebruikt om twee parkeerniveaus te creëren. Putten zorgen voor onafhankelijk parkeren op beide niveaus. Draaitafels in de vloer zorgen ervoor dat de parkeerplaatsen vanaf de smalle laan toegankelijk zijn. De animatie toont ook hoe een auto wordt geparkeerd met behulp van een platform dat zijdelings schuift.