WÖHR Car Parking Sytem Combilift
Youtube Logo

YOUTUBE INHOUD ACTIVEREN

Ja, ik wil inhoud van Youtube zien. Ik stem ermee in dat hierdoor mijn persoonsgegevens worden doorgestuurd naar de exploitant van het portaal waarvan de inhoud afkomstig is zodat hij mijn gedrag kan analyseren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.

Accepteer
WÖHR Car Parking Sytem Combilift

Haagener Str. / Lörrach, Duitsland / COMBILIFT 543

Aangepast parkeren op drie niveaus: WÖHR Autoparksysteme GmbH voltooide een nieuw project in een moderne nieuwe bedrijfs- en woonbouwfaciliteit in de binnenstad van Lörrach, Duitsland.

Architect: Moser Architekten, Lörrach
Parkeersysteem: WÖHR Combilift 543

WÖHR Autoparksysteme GmbH voltooide een nieuw project in een moderne nieuwe bedrijfs- en woningbouwfaciliteit in de binnenstad van Lörrach. Het halfautomatische parkeersysteem van het type Combilift 543 biedt de bewoners van het gebouw van Stradinger & Risorgi Industrie- + Wohnbau GmbH 14 parkeerplaatsen op vijf roosters en drie gestapelde parkeerniveaus.

Gebruikers in Lörrach hebben hun vaste parkeerplaatsen in het systeem en zullen altijd dezelfde boxen gebruiken. In combinatie met de horizontale platformen die het binnenrijden vergemakkelijken, biedt dit de bewoners een parkeeroplossing met het grootste comfort.

Het systeem in Lörrach wordt conventioneel bediend door middel van RFID-chips op een bedieningspaneel. De klant koos voor hoogwaardige geanodiseerde aluminium schuifpoorten voor de optische vormgeving.

 

Productspecificaties:

  • WÖHR Combilift 543 standaard uitvoering
  • 5 roosters naast elkaar, 3 gestapelde parkeerniveaus
  • Bediening via RFID-chip
  • Voertuiglengte max. 500 cm
  • Voertuighoogte max. 175 cm
  • Platformbelasting 2.600 kg