One Tower Bridge / Londen, UK / COMBILIFT 542

Premium Parking in Londen

Architecten: PTAL Architects, Londen
Parkingsysteem voor auto’s: WÖHR Combilift 542 Premium Type

Ons nieuwste project met een Combilift 542-systeem bevindt zich langs de Theems, aan de voet van de Tower Bridge. Fascinerende architectuur, een prachtig interieurontwerp, conciërge- en veiligheidsdiensten en superieure parkeerfaciliteiten bieden de bewoners een authentiek gevoel van comfort en welzijn. Aluminium afwerkingselementen, beglaasde deuren en moderne bedieningsmogelijkheden zijn enkele van de specialiteiten in de relatieve systeemspecificaties.

De Combilift 542 Premium-versie biedt een maximaal parkeercomfort voor grote en kleine voertuigen. SUV's, limousines en sportwagens kunnen veilig en comfortabel geparkeerd worden op een aluminium parkeerplatform. De bediening van het parkeersysteem is eenvoudig te beheren met behulp van een RFID-chip, die geprogrammeerd is om de individuele parkeercode van een gebruiker op te slaan. De voertuigen zijn veilig gestapeld achter gesloten, breukvaste, gelaagde veiligheidsglasdeuren en alleen de betreffende gebruikers hebben toegang tot hun eigen voertuigen.

De ondergrondse parkeergarage straalt een algemene, glossy sfeer uit, die weerspiegeld wordt door het verlichtingssysteem dat langs de wanden van de rijdende gangpaden en in het plafond is ingebed. De kleuren van dit Combilift-systeem zijn aangepast aan de kleuren die in de conventionele ondergrondse parkeergarage gebruikt worden.

 

Productgegevens:

  • WÖHR Combilift 542 Premium Type
  • Grid in 17 x 3-rijen voor in totaal 85 parkeerplaatsen
  • Voertuighoogtes tot 205 cm
  • Max. gewicht van het voertuig 2,6 t
  • Aluminium deurkozijnen
  • Elektrisch bediende deuren
  • Systeemoperaties met RFID-chip