Luxemburg-Parksafe582-2.jpg
Youtube Logo

YOUTUBE INHOUD ACTIVEREN

Ja, ik wil inhoud van Youtube zien. Ik stem ermee in dat hierdoor mijn persoonsgegevens worden doorgestuurd naar de exploitant van het portaal waarvan de inhoud afkomstig is zodat hij mijn gedrag kan analyseren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.

Accepteer
Luxemburg-Parksafe582-2.jpg

Conseil d'Etat / Luxemburg / PARKSAFE 582

Renovatie en conversie: Parksafe voor de "Raad van State" en "Ancienne Clinique St. Joseph", 3-5, Rue Sigefroi, Luxemburg.

De gebouwen van de Raad van State en de Clinique St. Joseph, gelegen in het hart van de oude stad van Luxemburg, werden verbouwd en gerenoveerd onder strikte naleving van de architecturale en historische vereisten. Het automatische parkeersysteem is toegankelijk op subniveau 2 via een autolift. Dit systeem bestaat uit twee rijen achter elkaar gelegen parkeerplaatsen aan de rechter- en linkerkant van de verticale transportband, die een lange schacht heeft om de bovenkant van de installatie te bereiken. Een shuttle rust op de transportband en brengt de auto's naar beide traveeën. Om de beperkte beschikbare ruimte te maximaliseren, zijn er drie parkeerplaatsen naast elkaar gerangschikt per travee en niveau. Het transportsysteem en de software parkeren de auto's veilig en betrouwbaar.

PROJECTPLANNEN