WÖHR Car Parkers Combilift
Youtube Logo

YOUTUBE INHOUD ACTIVEREN

Ja, ik wil inhoud van Youtube zien. Ik stem ermee in dat hierdoor mijn persoonsgegevens worden doorgestuurd naar de exploitant van het portaal waarvan de inhoud afkomstig is zodat hij mijn gedrag kan analyseren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.

Accepteer
WÖHR Car Parkers Combilift

Turbinveien / Oslo, Hasle Tårn, Noorwegen / COMBILIFT 543, 551, 552

State-of-the-art wonen in combinatie met ruimtebesparend parkeren: de halfautomatische parkeersystemen van het type Combilift 543, 551 en 552 bieden de bewoners van het woonproject in Oslo 100 parkeerplaatsen voor hun voertuigen.

Architect: ARCASA arkitekter AS
Parkeersysteem voor auto’s: WÖHR Combilift  voor 100 parkeerplaatsen

Met de bouw van nieuwe appartementen op het terrein van een voormalige turbinefabriek realiseert de stad Oslo een van de grootste woningbouwprojecten van het land - direct in de oude binnenstad van Oslo, op slechts een paar minuten loopafstand van het stadscentrum, waar WÖHR Autoparksysteme GmbH ook een nieuw parkeersysteem heeft gerealiseerd. Het halfautomatische parkeersysteem van het type Combilift 543, 551 en 552 biedt de bewoners van de nieuw gebouwde woongebouwen, gebouwd door de AF Group AS, 100 parkeerplaatsen voor hun voertuigen.

Het enorme aandeel van meer dan 30% elektrische voertuigen maakt Noorwegen tot de absolute pionier op het gebied van elektromobiliteit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het ontwerp van dit project 25 van onze universele zuilen omvat die het mogelijk maken de elektrisch aangedreven voertuigen op te laden in de parkeergarage.

Wat het bedieningsconcept betreft, heeft de klant ook gekozen voor onze WÖHR Smart Parking App, de meest intelligente technologie, die ten tijde van de bouw en ongetwijfeld nog enige tijd daarna "state-of-the-art" was en die een zeer comfortabel gebruik van het parkeersysteem met de smartphone mogelijk maakt.

 

Productspecificaties:

  • WÖHR Combilift 543, 551, 551, 552
  • Gedeeltelijk in dubbele rijen gerangschikt
  • Bediening via WÖHR Smart Parking App
  • 25 universele zuilen voor het opladen in de parkeergarage
  • Elektrische paled poorten met aluminium frame
  • Voertuiglengte 5000 mm
  • Voertuighoogte 2050 mm
  • Platformbelasting 2.600 kg
  • 100 parkeerplaatsen