WÖHR Oslo Hasle Tarn, Parking Plattform 501
Oslo, Hasle Tarn, Parking Platform WÖHR 501
Oslo, Hasle Tarn, Parking Platform WÖHR 501
Youtube Logo

YOUTUBE INHOUD ACTIVEREN

Ja, ik wil inhoud van Youtube zien. Ik stem ermee in dat hierdoor mijn persoonsgegevens worden doorgestuurd naar de exploitant van het portaal waarvan de inhoud afkomstig is zodat hij mijn gedrag kan analyseren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.

Accepteer
WÖHR Oslo Hasle Tarn, Parking Plattform 501
Oslo, Hasle Tarn, Parking Platform WÖHR 501
Oslo, Hasle Tarn, Parking Platform WÖHR 501

Hasle Tårn / Oslo, Noorwegen / PARKING PLATFORM 501

Er is optimaal gebruik gemaakt van deze ondergrondse parkeerplaats. Extra parkeerplaatsen zonder extra parkeerlagen of hellingen. Meer parkeerplaatsen. Minder gebruiksoppervlakte.

Architect: Felix Architect, Oslo
Parkeersysteem voor auto’s: WÖHR PARKING PLATFORM 501

21 moderne appartementen zijn in juni 2017 opgeleverd in het aantrekkelijke Hasle Tårn wooncomplex in Oslo. Grote glazen voorgevels, massief eiken vloeren, en een gemeenschappelijk dakterras en gemeenschappelijke tuin, idyllisch om gewoon te zitten en te blijven hangen. Dit wooncomplex ligt op slechts 5-10 minuten afstand van het centrum van Oslo. Met de WÖHR-parkeeroplossingen is de ondergrondse parkeergarage optimaal en compact uitgerust met parkeerplatforms.

Wij zien aantrekkelijke parkeeroplossingen als een kwaliteitsstandaard!
Bij Hasle Tårn in Oslo heeft WÖHR Parking Platform 501 acht extra parkeerplaatsen op het niveau van de ondergrondse parkeergarage gecreëerd. De zijdelings verschuivende parkeerplatforms zijn in twee rijen achter de conventionele betonnen parkeerplaatsen gerangschikt. Een lege ruimte in elke rij parkeerplatforms maakt de weg vrij naar geselecteerde parkeerplaatsen in de tweede of derde rij. De parkeerplatforms 501 worden via een eenvoudige bediening met een RFID-chip verplaatst en gepositioneerd, zodat er sneller en comfortabeler geparkeerd en gemanoeuvreerd kan worden.

Dankzij de intelligente indeling van het WÖHR parkeerplatform 501 zijn er in totaal 13 parkeerplaatsen gecreëerd. Een conventionele oplossing zou een tweede ondergrondse parkeergarage en een helling vereisen.

 

Innovaties:

 • Het bedieningspaneel kan bediend worden met een RFID-chip.
 • De communicatie tussen het bedieningspaneel en het parkeerplatform verloopt via een WLAN-verbinding.
 • De stroomrails worden naar het plafond geleid, zodat ook bij sneeuw, ijs en regen een vlotte doorstroming gegarandeerd wordt.

 

Productspecificaties:

 • WÖHR parkeerplatform 501/8
 • 3 parkeerrijen
 • 2 waarvan met WÖHR-Parking Platform 501
 • Bediend via RFID
 • Communicatie tussen het bedieningspaneel en de besturing verloopt via WLAN-verbinding.
 • Stroomrails aan het plafond
 • Parkeerplaatsprofiel: Klassiek profiel
 • Laden van elektrische voertuigen mogelijk