Tel-Aviv-004.jpg
Youtube Logo

YOUTUBE INHOUD ACTIVEREN

Ja, ik wil inhoud van Youtube zien. Ik stem ermee in dat hierdoor mijn persoonsgegevens worden doorgestuurd naar de exploitant van het portaal waarvan de inhoud afkomstig is zodat hij mijn gedrag kan analyseren. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.

Accepteer
Tel-Aviv-004.jpg

Ahad Ha´am / Tel Aviv, Israel / SLIMPARKER 557

Project: Ahad Ha´am, Tel Aviv. Slimparker 557 met 15 parkeerplaatsen. Innovatief parkeersysteem voor dicht op elkaar geplaatste binnenstedelijke woningen en gebouwen met smalle bouwoppervlakte.

Bij de herinrichting en verbouwing van gebouwen wordt steeds vaker gevraagd om extra of verbeterde parkeervoorzieningen te realiseren. De mogelijkheid om tegelijkertijd te voldoen aan zowel extra parkeergelegenheid als extra groenvoorzieningen is net als het vinden van de oplossing voor het complexe probleem van "squaring the circle". Omdat in het geval van binnenstedelijke woningen en gebouwen vaak alleen de vrije stroken die tussen de gebouwen en de grenzen van het gebouw overblijven om mee te werken, is er een innovatieve WÖHR Slimparker 557 versie ontwikkeld.

Dit nieuwe parkeersysteem biedt een succesvolle oplossing voor het beschikbaar stellen van parkeerplaatsen onder deze tussenliggende gebieden, die vaak smal maar vrij lang zijn. Ook is het vaak verboden om over deze gebieden heen te bouwen, daarom wordt het transferplatform dat nodig is om de voertuigen in en uit te parkeren eenvoudig opgetild en vervolgens "onzichtbaar" weer naar beneden gebracht. Het platformdeksel kan overreden en vrij geconfigureerd en ontworpen worden in de omgeving, met een stenen vloer en/of asfalt. Er zijn geen hellingbanen en trappen nodig, zodat elk systeem plaats biedt aan een veilige en beveiligde ondergrondse parkeergarage voor maximaal 23 voertuigen, zonder dat dit ten koste gaat van de groene zones erboven.

PROJECTPLANNEN