News

21
mei 2021

GROEN PARKEREN - DE ECOLOGISCH JUISTE BESLISSING ALS HET OVER PARKEREN GAAT

WÖHR Parklift 450 vanaf nu tot 300 cm platformbreedte.

Mensen dringen de steden binnen. Met de toenemende verstedelijking en de verdichting van de ‘stedelijke leefruimte’ worden er dagelijks grote hoeveelheden CO2 uitgestoten. Een middenklasser met dieselmotor die 's ochtends ongeveer een uur door de straten van de binnenstad worstelt, veroorzaakt zo'n 400 gram CO2-uitstoot.

Het aandeel elektrische voertuigen is nog steeds laag in vergelijking met voertuigen met een verbrandingsmotor. Om het aantal elektrische auto's te vergroten, wil de Duitse overheid in 2030 zeven tot tien miljoen elektrische auto's op straat zien. Andere landen, zoals bijv. Noorwegen, wil vanaf 2025 de verkoop van nieuwe auto's op benzine en diesel verbieden ten gunste van elektrische auto's.

Staander voor laadstations

WÖHR heeft deze trend in elektromobiliteit herkend en biedt milieubewuste klanten oplossingen voor het op een compacte en esthetisch verantwoorde manier bevestigen van elektrische laadstations op de parkeerplaatsen op het terrein. Naast de hardware krijgen de klanten ook het juiste advies, want de elektrowinkel komt bij ons terecht met een grote diversiteit aan technische mogelijkheden. Welke stroomaansluiting is nodig? Wat is de gemiddelde laadtijd? Moet het elektriciteitsverbruik worden gefactureerd? Komt er voldoende stroom uit het stopcontact om het huis en de auto van energie te voorzien?

31
maa 2021

PARKLIFT 450 - Extra breed. Extra flexibel.

WÖHR Parklift 450 vanaf nu tot 300 cm platformbreedte.

Auto's krijgen niet alleen steeds meer pk's, ze groeien ook in breedte van facelift tot facelift. WÖHR parkeerliften nemen al jaren betrouwbaar SUV's op. Om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst het geval blijft met het oog op de voortdurende trend naar 'groot en mooi', biedt Wöhr extra brede alternatieven:

De WÖHR Parklift 450 voor enkele systemen is nu niet alleen verkrijgbaar in standaard platformbreedtes van 230 tot 270 cm, maar ook in de breedtes 280, 290 of 300 cm. De overige specificaties zoals voertuighoogte (tot 205 cm) en maximale belasting (2.600 kg) blijven zoals voorheen - ze zijn nog steeds voldoende voor de zwaardere voertuigen.

De Parklift 450 is een van de meest succesvolle WÖHR-modellen voor het uitbreiden van parkeerplaatsen in garages en parkeergarages. Het model is niet alleen verkrijgbaar in verschillende breedtes, maar ook in drie comfortniveaus (CLASSIC, SMART en PRIME). Alle varianten overtuigen door veiligheid, comfort en lage onderhoudskosten. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.

  • 2021